Multiplát csomagtartóval

2016.06.25. 09:38

Nem vagyok orákulum, nem ismerek minden autót, a véleményem szubjektív, személyes tapasztalataim, érzelmeim alapján alakul ki. Rossznak mondott autóból is van jó, jónak tartottból is akad elhanyagolt vacak. Csak egy nepper vagyok, nem próféta, én is tévedhetek.

Tisztelt István!

A jelenlegi 14 éves F Astra helyett keresek valamit, amiben tényleg elfér öt ember. Vagy, ami még jobb, hat. Hatszemélyes, ami tetszik is, csak a Honda FR-V és az újabb Multipla jöhetne szóba, azonban a gyerekek miatt mind a két autó csomagtere kicsinek bizonyul. Létezik olyan hat vagy 5 különálló üléses autó 1,3-1,5 millióért, aminek mondjuk 600-nál kezdődik a csomagtere?

És a szokásos: jó fogyasztás, megbízhatóság, stb.

Köszönettel:
Csaba

Kedves Csaba!

A hatszáz literes csomagtartót sírgödörnek hívják, emlékeim szerint semmiben nincs ekkora tér ennyi pénzért. Illetve van, a Citroen XM kombiban, de mintha a megbízhatóságot is említette volna, mint szempontot. A legújabb Passatok csomagtere közelíti meg ezt a számot, de az árat szorozni kell közel nyolccal. Én elgondolkodnék, hogy miként racionalizáljam a csomagok számát, illetve vennék egy csomagtér elválasztó rácsot, hogy plafonig tudjak pakolni. A csomagtartó méreteket itt tudja megnézni.

Üdv:

-Becsületesnepper-