Bikáról pónira?

2016.10.11. 11:07

Nem vagyok orákulum, nem ismerek minden autót, a véleményem szubjektív, személyes tapasztalataim, érzelmeim alapján alakul ki. Rossznak mondott autóból is van jó, jónak tartottból is akad elhanyagolt vacak. Csak egy nepper vagyok, nem próféta, én is tévedhetek.

Kedves Nepperűző,

Jelenleg egy BMW E39 528IA-t hajtok (utóbbi időkben csak hajtanék), és a bizalmam megingott az autóban. Gondolkodtam, hogy egy jobb műszaki állapotú és hasonló felszereltségű E39 528IA-ra váltok, de a környezetemben lévők erről lebeszéltek.

Gondolkodtam, hogy maradok az 5-ös szériánál. A hazai E28 és E34 kínálat után ezt az álmot feladtam. Audikra és Volkswagenekre öt percnél többet nem áldoztam HAHU-n. W140 S500-on gondolkodtam a legtöbbet de a kupénak az ára az egekben van, és annak garázs kell, nem a napi használat.

Továbbra is egy érdekes autót szeretnék. Mit ajánlana a következő 3 árkategóriában: 1) 500.000 Ft; 2) 1.000.000; 3) 1.500.000.

Nyitott vagyok bármilyen autóra. Egyedüli megkötés, hogy húsz liternél többet ne egyen, és 2000-es évjáratnál fiatalabb ne legyen.

Üdv,

Milán

Kedves Milán!

Az érdekes autó egy nehezen megfogható és elég szubjektív fogalom, mert mindenkinek más az érdekes, én például a kis méregzsákokra gerjedek, az ön által felsorolt autók egyike sem fog meg. W 140-est nem vennék, Vályi Pista Rulettkerék-projektje is megmutatta, hogy egy Bálnára gyakorlatilag bármennyi pénz rákölthető, hogy jó legyen, köszönhetően az elmúlt években elmaradt karbantartásoknak. Az 500 ezer forintos kategóriában egy jó bringát ajánlanék, mert annak tükrében, hogy eddig milyen autói voltak, az olcsó kategóriában semmit nem fog találni. Én ennyiért a 80-as, 90-es évekből származó valamilyen kis GTI jellegű autót vennék, de az én vagyok.

bmw-5-series-e34

Az E34 szerintem egy jó ötlet, de abból csak 25-öst vennék, és 1-1,5 millió környékén már lehet jó E34-est venni, de ezekből kevés van a hahun. Ha normálisat akar venni, akkor nagyobb eséllyel találna a márka kluboknál, mert ezek sok esetben ott cserélnek gazdát, a hagyományos hirdetési felületekre el sem jutnak.

Üdv:

-Becsületesnepper-

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.