Isuzu 1,7 dízelt vagy a TDI a biztos?

2016.11.02. 10:59

Nem vagyok orákulum, nem ismerek minden autót, a véleményem szubjektív, személyes tapasztalataim, érzelmeim alapján alakul ki. Rossznak mondott autóból is van jó, jónak tartottból is akad elhanyagolt vacak. Csak egy nepper vagyok, nem próféta, én is tévedhetek.

Tisztelt Nepperúr

Nem vagyok túlzottan eleresztve pénzel, max. 1 millióig nézek autókat. Javában autópályán használom, havi 4000 km. Ön rendszerint az 1.9 tdi motorokat ajánlja, engem viszont az Isuzu 1.7 dízelmotorjairól érdekelne a véleménye. Keresgéltem a tanácsai között de az Isuzu-motor nem igazán került szóba. Ez a motor került Opelekbe, Hondába, Mazdába.

Az általam felállított sorrend: Honda Civic 7. generáció, Opel astra G.

Jó irányba gondolkozok, vagy jobban megéri egy tdi?

A megbízhatóság,és a fogyasztás a két fő szempont.

Köszönöm válaszát

M

Kedves Kérdező!


Göbölyös Zsolt kollégánk használt egy ilyet elég hosszú távon, ő ebben az írásban emlékezett meg róla. A probléma ott van, hogy az Opeleknek elég bizonytalan a futásteljesítménye. Sok közülük céges autó volt, és eddig kétszer megtekerték az órájukat, ki tudja mennyi van bennük.

DSCF6210

A Civic szerintem mint autó is jobb, és ha talál olyat, amiben ellenőrizhető a kilométer, akkor jó lehet még sokáig. Jó motor ez is, ha nincs benne a Föld-Hold távolság oda-vissza négyszer, de szerintem az 1.9 TDI jobb.


Üdv:

-Becsületesnepper-

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.