Kinőttük a kombi Focust, nagyobb kell

2016.11.08. 12:07

Nem vagyok orákulum, nem ismerek minden autót, a véleményem szubjektív, személyes tapasztalataim, érzelmeim alapján alakul ki. Rossznak mondott autóból is van jó, jónak tartottból is akad elhanyagolt vacak. Csak egy nepper vagyok, nem próféta, én is tévedhetek.

Tisztelt B.nepper!

Nagycsaládossá avanzsáltunk (5 év, 3 év és 8 hó), kinőttük a kombi Focust.

Jellemzően rövid utakra tervezett benzines családi kompakt egyterűt keresünk, amelynek legfontosabb tulajdonsága a megbízhatóság lenne.

Peugeot 5008, C4 Grand Picasso, Grand Scenic, S-Max – ami eddig szem elé került.

Maximum 3 misi lenne a befektetett összeg (átírással, téli gumival, et cetera) és persze jó volna, ha minél fiatalabb lenne.

A fentiek közül melyik lehetne a statisztikailag legmegfelelőbb, vagy esetleg lenne titkos favoritja is ezeken felül?

Válaszát előre is köszönöm!

Tisztelettel,

Tamás

Kedves Tamás!

Ebből a felsorolásból az S-Max a favoritom, utána a C4 Grand Picasso, a Peugeot 5008-ashoz még nem volt szerencsém, de gondolom ugyanaz, mint a C4, csak másmilyen ruha van rajta.

36 fr-v 2exec front dyn?mode=max&quality=90&scale=down

Én még elgondolkodnék a Honda FR-V 1,8-as változatán is, az a legmegbízhatóbb, de az S-Max jobban néz ki kívül belül, és a rozsdásodással szemben is ellenállóbb. Én ebből a kettőből választanék.

Üdv:

-Becsületesnepper-

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.