Miért olcsó a francia V6-os?

2016.11.25. 10:40

Nem vagyok orákulum, nem ismerek minden autót, a véleményem szubjektív, személyes tapasztalataim, érzelmeim alapján alakul ki. Rossznak mondott autóból is van jó, jónak tartottból is akad elhanyagolt vacak. Csak egy nepper vagyok, nem próféta, én is tévedhetek.

Tisztelt B.nepper!

Szeretném megkérdezni véleményét a francia 3,0 V6-os motorral szerelt autókkal kapcsolatban. Szükségem volna a család miatt egy kombira, de nem szeretnék egy alulmotorizált dobozt. Ahogy nézegetem, viszonylag olcsó pl: Renault Laguna 2 Break ezzel a motorral. Mennyire megbízhatóak ezek a nagymotoros autók?

Köszönettel!

Roland

Kedves Roland!

A Laguna II ezzel a motorral egy igazi örök darab. Egyszer kell megvenni, utána örökké az öné marad. Ez nem rossz autó, hanem szar, ezért olcsó, de legalább sokat is fogyaszt. Eszembe nem jutna megvenni egy ilyen budit.

auto/RENAULT/LAGUNA 2001-/XLARGE/01f

Üdv:

-Becsületesnepper-

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.