Évi 30 ezer kilométeres városi gyilkolásra

2016.12.12. 12:32

Nem vagyok orákulum, nem ismerek minden autót, a véleményem szubjektív, személyes tapasztalataim, érzelmeim alapján alakul ki. Rossznak mondott autóból is van jó, jónak tartottból is akad elhanyagolt vacak. Csak egy nepper vagyok, nem próféta, én is tévedhetek.

Tisztelt Becsületesnepper

Autóvásárlás előtt állok, személyszállító kisiparos leszek tavasztól,ehhez kérnék segítséget. 4-5 éves, alsó közepes, kombi, szívó benzines kocsikat nézegettem, 2,2-2,8 m Ft körül. A koromtól fuldokló részecskeszűrős dízeleket és a kokszosodó közvetlen befecskendezős benzines turbómotorokat kizártam a körből érthető okok miatt. A benzinest azonnal gázosra alakíttatnám. A halmazok metszetébe nem sok versenyző került.

Renault Megane 3 Grandtour 1.6, Renault Fluence 1.6, Ford Focus 1.6 kombi, Kia Ceed 1.4 kombi és a testvére a Hyundai i30 1.4 kombi.

Ön szerint melyik lenne a legjózanabb választás? Vagy vegyem azt amelyik tetszik, mert egyszerűségük miatt egyikben sem rejtőznek taposóaknák?

Válaszát előre is köszönöm: Endy

Kedves Endy!

Én a Kia, Hyundai, Ford trióból választanék elsősorban. Nem tudom, hogy a reptéri fuvarok miatt kellene-e a kombi, de ha taxizni kellene nekem egy autó, akkor inkább vennék egy jó II-es Prius-t. Öt litert eszik, azt nem kell gázosítani, és nem romlik el.

Toyota-Prius-II-XW20 07

Üdv:

-Becsületesnepper-

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.