Egyterűt kétmillióig

2016.12.22. 10:04

Nem vagyok orákulum, nem ismerek minden autót, a véleményem szubjektív, személyes tapasztalataim, érzelmeim alapján alakul ki. Rossznak mondott autóból is van jó, jónak tartottból is akad elhanyagolt vacak. Csak egy nepper vagyok, nem próféta, én is tévedhetek.

Tisztelt Nepperűző!

Hihetetlen, de autót szeretnék vásárolni :). Olyan egyterűt keresnék, ami belefér a 2M Ft-os keretbe. A paraméterek, amiknek meg kellene felelni az autónak: 2 gyerekülés hátul elférjen, és mellettük még egy felnőtt is. Benzines, maximum 2000 köbcenti, és inkább megbízható legyen, mint olcsó alkatrésszel bíró. Nem fontos, hogy 7 személy beférjen.

Az itt olvasott javaslatok alapján Corolla Verso-t, és Honda Frv-t néztem, bár a Hondáról azt olvastam, hogy mindnek rohad a hátsó sárvédője, és szinte lehetetlen javítóelemet kapni hozzá, ami nem csilliárdba kerül. Néztem még a Honda Accord-ot is, de nekem úgy tűnik, hogy a hátsó sorba nem fér el a két ülés+1 felnőtt. Ford S-max nem nagyon fér bele az árba, a C-max meg szintén kisebbnek tűnik.

Szóval melyiket javasolná?

Köszönöm!

Krisztián

Kedves Krisztián!


Az FR-V-nél tényleg valós probléma a hátsó ívek rozsdásodása, de lehet olyat venni, aminek épek az ívei, csak keresni kell. Ha talál, azonnal alvázvédelmet rá, egyébként nem sok baja van. A Corolla Verso szintén jó választás lenne. Az Accordba tuti, hogy nem fér bele a két gyerekülés és egy felnőtt, de ez a felállás semmilyen átlagos ötszemélyes autóba sem fér el. Ehhez mindenképpen olyat kell keresni, aminek három különálló ülése van hátul.

P9084267

Az S-Maxok kétmillió környékén kezdődnek. Nem szerencsés a kínálat aljáról válogatni, de meg kellene nézni, hogy milyen az, ami még pont elérhető, hátha valami vállalható darab, mert egyébként az egy jó autó. Esetleg még egy Citroen C4 Grand Picasso férne bele ennyibe.


Üdv:

-Becsületesnepper-

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.