Fiatalabb Logan MCV vagy idősebb Zafira?

2016.12.25. 14:31

Nem vagyok orákulum, nem ismerek minden autót, a véleményem szubjektív, személyes tapasztalataim, érzelmeim alapján alakul ki. Rossznak mondott autóból is van jó, jónak tartottból is akad elhanyagolt vacak. Csak egy nepper vagyok, nem próféta, én is tévedhetek.

Kedves Nepperűző!

A család bővülése miatt hétszemélyes autóra van szükségünk. A keret kb. 1,5 millió lenne. Elsősorban varosban használnánk, tehát benzinesek között nézelődtem. Kérdésem: fiatalabb Logan MCV vagy idősebb Zafira a jó választás? Mire kell figyelni? Esetleg van valamilyen más ajánlott típus? Köszönöm a választ! Üdv. Krisztián

Kedves Krisztián!

A Logan MCV kedvelt típus, és elég megbízható is. Felszereltségében, kivitelében meglehetősen egyszerű, mondhatni igénytelen, de ezért is olcsó. Ebben az esetben tényleg mindent annak rendeltek alá, hogy nagyon olcsón legyen sok hely. Lett is, de el kell fogadni az olcsó megoldásokat. Vétel előtt mindenképpen üljön bele egy időre, hogy meg tud-e barátkozni az olcsó megoldásokkal.

IMG 6011

Ha mégis igényesebb kidolgozottságot szeretne a Zafira is jó lehet, ott az Ecotec motorok olajfogyasztásával lehet számolni, de egyébként elég megbízható autó. Ha más olcsó hétszemélyest szeretne, akkor ajánlom figyelmébe a Honda Streamet. nekem kettő is volt saját használatban, és semmit nem kellett rajtuk cserélni a kötelezőkön kívül.

Üdv:

-Becsületesnepper-

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.