Prius 300 ezer kilométer felett. Féljek?

2016.12.31. 09:52

Nem vagyok orákulum, nem ismerek minden autót, a véleményem szubjektív, személyes tapasztalataim, érzelmeim alapján alakul ki. Rossznak mondott autóból is van jó, jónak tartottból is akad elhanyagolt vacak. Csak egy nepper vagyok, nem próféta, én is tévedhetek.

Kedves Becsületesnepper,

Eddíg csak olvastalak meg hallgattalak, de most írok, mert elbizonytalanodtam. Van egy 2008-as automata Mondeom (2.3 benzin) amivel egyedül járok dolgozni városban, szeretnék egy fiatalabb, racionálisabb autót, és itt jön be a Prius+... Találtam többet is 3M körül, de ezek 300e km feletti futásúak.

Olvastam hogy "ezek aztán soha nem romlanak el" de kell félnem? Az tény, hogy ha beleteszek még ennyit, akkor kb eladhatatlan lesz, de ezen majd aggódok 5 év múlva. De mégiscsak egy fiatal, modern autó. Szóval érzed a kettősséget.

Meg szabad venni 3M-ért egy 300e km feletti Prius+t?

O igen

O nem

O hozok neked 150e Km-eset ennyiért

Ugyanitt 2008-as ritka benzin-LPG Mondeo Titanium-X eladó :)

Köszönöm előre is és BUÉK!

Tamás

Kedves Tamás!

A Prius tényleg nagyon megbízható autó, a Prius+-ban pedig ugyanaz a technika van, mint a sima Prius-okban. Meg szabad venni, az autó legyen jó, nézesd meg valaki szakértővel vétel előtt. Nem hozok neked 150 ezrest, mert nem lehet. Itt vannak a 300 ezer körüli futásúak, itt meg a 150 ezerig futott autók. Ha valami 4,5 milliót ér, azt akkor sem adnám 3 millióért, ha meg tudnám venni egy forintért, mert pénzből élek.

IMG 1873

BUÉK!

Üdv:

Becsületesnepper

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.