Használt rendőrautót Amerikából?

2017.01.11. 12:53

Nem vagyok orákulum, nem ismerek minden autót, a véleményem szubjektív, személyes tapasztalataim, érzelmeim alapján alakul ki. Rossznak mondott autóból is van jó, jónak tartottból is akad elhanyagolt vacak. Csak egy nepper vagyok, nem próféta, én is tévedhetek.

Tisztelt Nepperűző!

Én nagy amerikai-autókedvelő vagyok, azon belül is rajongok az amerikai rendőrautókért. Láttam, hogy az ebay-en árulnak használt rendőrautókat, valamelyiket drágábban, valamelyeket kevesebb pénzért. Szeretném megkérdezni, hogy mennyire megbízhatóak a használt rendőrautó vásárlások?

Tisztában vagyok vele, hogy a rendőrautókat nem kímélik, főleg nem Amerikában, Ön szerint mennyire megbízhatóak ezek az autók műszakilag, esetleg nagy ostobaság lenne vásárolni ilyen autót?

Továbbá olyan kérdésem lenne, hogy milyen plusz költségeket kell fizetni az autó megvásárlásától egészen a magyar rendszám felhelyezéséig? Az autót illetően, egy Ford Crown Victoriát szeretnék (ha majd lehetőségem lesz rá) vásárolni.

Válaszát előre is köszönöm!

Kedves Kérdező!


Úgy látom ön igen kedveli az orális szexet. Ebben az egyenletben nem az autó állapota az igazi buktató, mert azt pénzzel és megfelelő szakértelemmel meg lehet oldani. Az igazi kihívás a papírmunka elvégzése. Vámoltatni kizárólag kint Rotterrdamban vagy Hamburgban, ott egyszerűbb és gyorsabb.

ab09b680-2fa4-11e4-b443-29b0493a6cc7 ford-crown-vic-police

Az EU-n kívülről csak Euro IV-esnél jobb autót lehet behozni, de nem lesz beleírva az amerikai forgalmiba, hogy milyen környezetvédelmi osztályba tartozik az autó. Ha az megvan, hogy milyen a motorja, akkor még kell az "E" jelű lámpa, biztonsági ö, stb., de akkor sem tudja az autót itthon forgalomba helyezni. Először ki kell vinni Németországba, ott forgalomba helyezni, majd ha van német forgalmija, utána már le lehet vizsgáztatni az NKH-nál. Sok szerencsét, és kitartást, engem nem keressen, én nem vállalom.


Üdv:

-Becsületesnepper-

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.