3-as BMW-met Hummerre cserélném

2017.01.30. 12:45

Nem vagyok orákulum, nem ismerek minden autót, a véleményem szubjektív, személyes tapasztalataim, érzelmeim alapján alakul ki. Rossznak mondott autóból is van jó, jónak tartottból is akad elhanyagolt vacak. Csak egy nepper vagyok, nem próféta, én is tévedhetek.

Lenne egy kérdésem. Lecserélném majd a kocsimat, ami egy BMW 320 dezső és nem bontószökevény, hanem szinte patika, szeretem nagyon. Rengeteget költöttem rá, de leszertném cserélni, nem most majd egy HummerH3-ra 3658 köbcentisre, ami benzines.

Megbízható autó, illetve milyen típushibái vannak, milyen alkatrészárak vannak ennél a típusnál? Tudom hogy átlag fogyasztás 15 20 litykó is lehet.

Egy nagyobb Országok felfedezésére készülünk, ami egy pár éven belül remélem megvalósulhat, és elvinnem a családot.

De nézem azt is, hogy BMW-re 1,6 milla is belement, és még lehetne rá költeni.

Köszi a választ előre is

Thnx Deni

Kedves Dani!


Ezt nevezem éles váltásnak! Gyulavitéz írt a Hummer H3-ról korábban, én még csak álltam mellette. Szerintem egy értelmetlenül nagy autó, amely a mindennapokban inkább nyűg a mérete miatt, különösen városban. Egy ismerősömnek volt, ő azt mondta hogy a fogyasztása nem 15-20 liter, hanem 19-20, cserébe viszont nem is megy, mert nehéz mint a sár, és nagy sebességnél félelmetesen billeg.

Légellenállásra ebben a kategóriában senki sem gyúr
Légellenállásra ebben a kategóriában senki sem gyúr

Egy darab népítélet született a típusról, ott 15.5 literről írt a tulaj. Nézelődjön a webáruházakban az alkatrész árak miatt, féket, ékszíjat lehet hozzá kapni, ha komolyabban kell belenyúlni, akkor jön az amerikai e-bay. Tapasztalatokról nem tudok beszámolni, mert még soha nem volt ilyenem, és még soha nem jutott eszembe, hogy de kellene egy, vagy mennyire árulnék egy ilyet. Érdeklődjön az amerikai autós fórumokon, ott talál olyanokat, akik ismerik a típust.


Üdv:

-Becsületesnepper-