Családi csapatszállitót három gyerekhez

2017.03.22. 13:39

Nem vagyok orákulum, nem ismerek minden autót, a véleményem szubjektív, személyes tapasztalataim, érzelmeim alapján alakul ki. Rossznak mondott autóból is van jó, jónak tartottból is akad elhanyagolt vacak. Csak egy nepper vagyok, nem próféta, én is tévedhetek.

Tisztelt Nepperűző!

Segítségét szeretném kérni.

3 éve Németországból hoztak be nekem egy 1,9 TDI Ford Galaxyt. Az elmúlt 3 év a küzdelmekről és a forintokról szólt. A legendásan megbízható motor kivételével majd mindenhez hozzá kellett nyúlni, már a szerelőm is kibírja röhögés nélkül, ha újra megjelenek nála. Eljutottunk oda, hogy elengedjük ezt a kocsit...

3 gyermekünk van (7, 5 és 3 évesek). Nekik és a csomagoknak kell egy rendes méretű csapatszállító. EZ az egyetlen, ami a Galaxyban hiányozni fog...

A kérdésem: Alapvetően szkeptikus emberként benzines, nagy köbcentis, 7 személyes autóban gondolkodom. Ha az árat 3M körül maximalizálom, van-e javaslata, hogy milyen típusokat érdemes megnéznem?

Illetve, a nagy köbcentis, benzines vonalon mennyire kell tartani a "legendás" francia minőségtől?

Segítségét előre is megköszönve tisztelettel kívánok további szép napot!

Kedves Kérdező!

Ha már unja a dízel problémákat, akkor egy Toyota Previa 2,4 benzin vagy egy Grandis 2.4i jó lenne önnek. A Previában rendes hét ülés van, a Grandisban nem. A Fordnak is van két literes szívó benzinese, ezeket rakrák a Galaxy-ba és az S-Maxba is. Szerintem ezek, mind jók lehetnek, mert a felhajtható hátsó üléses autókban is elfér hátul a három gyerek, és ezekkel vélhetően kevesebb baj lesz.

auto/TOYOTA/PREVIA 2000-/XLARGE/01fs

Üdv:

-Becsületesnepper-

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.