Legyen benne bugi

2017.03.25. 10:18

Nem vagyok orákulum, nem ismerek minden autót, a véleményem szubjektív, személyes tapasztalataim, érzelmeim alapján alakul ki. Rossznak mondott autóból is van jó, jónak tartottból is akad elhanyagolt vacak. Csak egy nepper vagyok, nem próféta, én is tévedhetek.

Kedves Becsületesnepper!

Autót vennék, a tanácsára lenne szükségem. Kacsintgatok a 6-10 év körüli sport/luxusszedánok felé, azonban elakadtam. A keret kb. 3-3,5M a vásárlásra, amiből már van választék, de az első pár autó megtekintése után érezhető, hogy aknamezőn járok. Eddig az alábbiakkal szemeztem: Mazda 6 MPS, Lexus IS250, Lexus GS450h, Passat CC 2.0 TSI. Eltérő autók, sokféle karakterrel. Nem autózom sokat (évi 10k km), de amikor igen, akkor szeretném élvezni, valamint nem elhanyagolható szempont, hogy az autó ötödét azért ne kelljen egy-egy szerviz alkalmával a szakinál hagyni. Ön mit választana? Esetleg van más titkos favoritja?

Előre is köszönöm,

Ottó

Kedves Ottó!

A Passat szerintem a leggyengébb választás a motorja miatt, mert a TSI-k közül még talán ez a legjobb, de nem az, ha a Lexus IS 250-el hasonlítjuk össze. A GS 450h is jó választás. Az egyik szomszédomnak van Mazda 3 MPS-e, ő nagyon szereti, én is mentem ilyen autóval, tényleg jól megy, de nekem valahogy nem jön át, pont az igazi tüzet nem érzem benne. A hatost még nem próbáltam, így arról nem tudok véleményt mondani. Az én favoritom a Lexus IS250, a műszaki tartalom, de különösen a formája miatt.

is250 100

Üdv:

-Becsületesnepper-

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.