Benzines svéd batárt egy Focus áráért?

2017.05.27. 16:26

Nem vagyok orákulum, nem ismerek minden autót, a véleményem szubjektív, személyes tapasztalataim, érzelmeim alapján alakul ki. Rossznak mondott autóból is van jó, jónak tartottból is akad elhanyagolt vacak. Csak egy nepper vagyok, nem próféta, én is tévedhetek.

Kedves Nepperűző!

Jelen pillanatban egy Citroen Xantiám van, 1.9TD, alapvetően hibamentesen ringatózunk, de nekem valahogy egy jó ajánlat keretében jött, és nincs meg az "összhang". Viszont adott egy kb. 600 ezres keretem, amiből teljesen másmilyen autót szeretnék.

A kiszemelteim a Volvo 850-940-960-korai S/V70 modelljei. Kézi váltóval, turbótlanul. A kérdésem egyszerűbb nem is lehetne: bele szabad vágni? Mire kell figyeljek?

Köszönöm szépen előre is!

Zoli

Kedves Zoli!

Teljesen jók ezek az öreg Volvók, nagyon megbízható autók, és valóban megvan a varázsuk az öreg kockáknak. A rozsdára kell odafigyelni, mert ezeken is lehetnek már ilyen jellegű problémák, de korántsem annyira, mint például egy Mazdánál. A 850-esből és a V70/S70-esből meg szabad venni a 2,5-ös öthengeres Audi motorral szerelt változatokat is, kimennek a világból, ha karbantartják őket.

volvo850t5 01

Üdv:

-Becsületesnepper-

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.