Van jobb a Suzukinál?

2017.06.21. 10:44

Nem vagyok orákulum, nem ismerek minden autót, a véleményem szubjektív, személyes tapasztalataim, érzelmeim alapján alakul ki. Rossznak mondott autóból is van jó, jónak tartottból is akad elhanyagolt vacak. Csak egy nepper vagyok, nem próféta, én is tévedhetek.

Tisztelt Nepperűző!

Előző autóm egy 97-es Suzuki Swift Sedan 1.3 volt, de eladásra került, mert több probléma is volt vele, amivel már nem szerettem volna foglalkozni, valamint esztétikailag sem volt a legszebb már. A Pest belvárosában való parkolás rossz hatással volt rá.

Azóta viszont kiköltöztem az agglomerációba és kellene valami járgány ami elvisz a munkába (60km oda-vissza, ebből 40km autópálya). 22 éves vagyok, de nincsenek nagy igényeim. Elsősorban az alacsony fogyasztás a lényeg a számomra. Lehetőleg valamilyen benzines megbízható kis ferdehátút szeretnék a 300-400 ezres árkategóriában. A Suzuki igénytelensége nekem teljesen megfelel, csak egy szervókormány hiányzott belőle. Maradjak a jól bevált és szeretett Suzuki vonalnál, vagy esetleg lenne jobb is helyette?

Válaszát előre is köszönöm.

Üdvözlettel,

László

Kedves László!

A Suzukiból is vannak jobban felszerelt példányok, és 400 ezer környékén már a legszebbek közül válogathat, azokban lesz klíma, szervó, villany ablak, stb. A bakancs Micra hasonlóan megbízható, mint a Swift, de sokkal igényesebb kiadásban. A Toyota Starletet is ajánlanám, de sajnos kevés, és csak idősebb van belőle.

Sajnos, így szürkében nagyon jelentéktelen
Sajnos, így szürkében nagyon jelentéktelen

Üdv:

-Becsületesnepper-

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.