Prémiumiskola után tovább tanulnék

2017.07.08. 09:51

Nem vagyok orákulum, nem ismerek minden autót, a véleményem szubjektív, személyes tapasztalataim, érzelmeim alapján alakul ki. Rossznak mondott autóból is van jó, jónak tartottból is akad elhanyagolt vacak. Csak egy nepper vagyok, nem próféta, én is tévedhetek.

Kedves Becsületesnepper!


A mai írásban említett ismerőseihez hasonlóan én is továbbtanulnék a "prémiumiskolából". A 2006-os 5-ös BMW-m kétéves fenntartási költségén és meglepetésektől nem mentes mindennapjain keresztül beláttam, hogy nem arra van szükségem, amit ez a típus (márka?) nyújtani tud.

Mindenek felett megbízhatóságra vágyom, családi méretben legalább 5 teljes értékű férőhellyel (de az 5+2 még szimpatikusabb lenne).

Sajnos új autóra nem futja, de ha nincs jobb (olcsóbb) megoldás, akkor inkább az elején fizetnék többet (4 millió Ft-ig) a fenti kívánalmak elérése érdekében, aztán nyugodt legalább 100 ezer Km-t szeretnék.

1. verzió: Prius+ 100-150 ezer km-es futással

2. verzió: Citroen C4 Grand Picasso HDI 50-80 ezer km-es futással

3. verzió: Renault Grend Scenic dci 50-80 ezer km-es futással

Ön melyik irányba terelne? Legyen minél újabb (akár francia), hogy a tervezett 100 ezres együttlét fájdalommentes lehessen, vagy hosszabb távon a Prius+ lenne a befutó még akkor is, ha kevésbé újszerűt lehet beszerezni a keretemből?

Köszönettel: László

Kedves László!

Nem kérdés, Prius+.

Prius+ 2012-24

Üdv:

-Becsületesnepper-

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.