Tolóajtós francia szentháromság – melyik legyen?

2017.08.02. 11:38

Nem vagyok orákulum, nem ismerek minden autót, a véleményem szubjektív, személyes tapasztalataim, érzelmeim alapján alakul ki. Rossznak mondott autóból is van jó, jónak tartottból is akad elhanyagolt vacak. Csak egy nepper vagyok, nem próféta, én is tévedhetek.

Kedves Nepperűző!


Sajnos a sors úgy hozta, hogy a feleségem lassan tolókocsiba kényszerül (SM beteg). Mivel amúgy is gépkocsi-cserén gondolkodom, úgy döntöttem, hogy emiatt inkább magasabb ülésű, toló-ajtós autót veszek. Elsősorban a 3 francia (Peugeot Partner, Renault Kangoo, Citroën Berlingo) közül, esetleg még az Opel Combo jöhetne szóba. Rövidebb városi utak miatt 1.4 vagy 1.6-os benzinesre gondoltam, egymillió forint körüli összegért. Melyiket ajánlanád közülük?


Köszönettel

József

Kedves József!

A Peugeot Partner és a Citroen Berlingo inkább csak a jelvényben különbözik, a többi ugyanaz. Nincs velük probléma, a hátsó tengely ezeknél is időnként javítást igényel, de különösebb gond nincs velük. A Combo és a Kangoo is jónak számít, ha benzinesről beszélünk. Igazából mindegy, ugyanazt tudják, nekem a Citroen és a Peugeot szimpatikusabb ezek közül.

Nincs nagy rés a hátra bemászáshoz
Nincs nagy rés a hátra bemászáshoz

Üdv:

-Becsületesnepper-

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.