Melyik más kombi tudja azt, amit a Lagunám?

2017.08.14. 12:44

Nem vagyok orákulum, nem ismerek minden autót, a véleményem szubjektív, személyes tapasztalataim, érzelmeim alapján alakul ki. Rossznak mondott autóból is van jó, jónak tartottból is akad elhanyagolt vacak. Csak egy nepper vagyok, nem próféta, én is tévedhetek.

Kedves István!


Jelenleg egy benzines Laguna II. kombit hajtok, nincsen panaszom rá, mégis idővel, pusztán az izgalom teljes hanyatlása előtt cserélném ugyanúgy egy benzines, kb. 5. évét járó kombira. Árban 3 millió körül.

Most csak egyetlen szempontot tennék első helyre, amiben csekély tapasztalat híján segítséget kérnék: melyik kombi tudja azt, amit a Laguna: egy 90x200 cm-es heverő bent az utastérben, lecsukott hátsó ajtóval és még vezetni is tudok? Vagy újabb modelleknél ez már felejtős és a családi egyterűben kell gondolkodni?


Köszönöm!

Attila

Kedves Attila!

A Skoda Superb szép nagy szekrény, és a csomagtartó helyén van egy gödör. Sajnos így hirtelen nem találtam adatot rá, hogy mekkora a csomagtartója előre hajtott ülésekkel, de majd ön kiguglizza vagy megkéri a hirdetőket, hogy mérjék meg. Skodából mindenképpen csak dízelt vegyen, a TSI-vel elég sok baj van. Eszembe jutott még Volvo V70 és a 2007-től gyártott Mondeón is de az előbbinek 1878, a Fordnak 1920 milliméter hosszú "csak" a csomagtartója. Más ötletem nincs, már fél órája guglizok, most ön jön.

DSC 4280

Üdv:

-Becsületesnepper-

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.