Alfa vagy nem Alfa?

2017.08.20. 08:08

Nem vagyok orákulum, nem ismerek minden autót, a véleményem szubjektív, személyes tapasztalataim, érzelmeim alapján alakul ki. Rossznak mondott autóból is van jó, jónak tartottból is akad elhanyagolt vacak. Csak egy nepper vagyok, nem próféta, én is tévedhetek.

Tisztelt nepperűző!

2006-os Alfa 166 2.4 jtd-t vennék. Észak olaszországi, a kereskedő állítása szerint 137.000 km van benne. Hét közben városban, hét végén kirándulni használnám. Érdemes foglalkoznom vele? Ha nem 3 gyerek mellé mit ajánlana?

Köszönettel

Krisztián

Kedves Krisztián!


Nekem is volt Alfa 166-osom, 3.2-es benzines, és nagyon szerettem, igaz az akkor még csak három éves volt, és 80 ezer volt benne. A kinézett autó a legutolsó évjárat a 166-osokból és ezzel a motorral jó választás, megbízható és takarékos is. Ha tényleg ennyi van benne, akkor nagyon jó vétel lehet.

2006-alpha-romeo-166-fl-47 800x0w

Egy igazán különleges forma volt, és amelyiknek vonalban van a kasznija, az a mai napig szép autó. Annak idején, mikor ez még drága volt, a biztosítási csalók szerették nagyon, mert óriási pénzeket csináltak vele. A futóműve érzékenyebb az átlagnál, a váltókarja alfásan jár, a műszerfal, a belső tér anyagai és kidolgozása olaszosan prémium, de jó kocsi.

Üdv:

-Becsületesnepper-

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.