2017.10.06. 10:13

Nem vagyok orákulum, nem ismerek minden autót, a véleményem szubjektív, személyes tapasztalataim, érzelmeim alapján alakul ki. Rossznak mondott autóból is van jó, jónak tartottból is akad elhanyagolt vacak. Csak egy nepper vagyok, nem próféta, én is tévedhetek.

Tisztelt Becsületesnepper!

Feleségemmel autóvásárlás előtt állunk és szerencsére megadatott az a kiváltságunk (külföldön eltöltött 6 év miatt), hogy egy viszonylag új autó beszerzésén gondolkozzunk.

Párom nagyon szeretne egy 2015-ös vagy esetleg még fiatalabb Hyundai Tucson-t és Ő csak benzinest szeretne, én viszont elgondolkoznék egy 3-4 éves Land Rover Freelander vagy esetleg egy 4-5 éves BMW X3 - persze diesel mindkettő - vásárlásán is!

Ön melyiket ajánlaná, fenntarthatóság meg persze megbízhatóság terén?

Ferenc

Kedves Ferenc!

Maximálisan támogatom a felesége vágyait. Úgy a fenntarthatóság, mint a megbízhatóság szempontjából, mindegy, hogy benzines vagy dízel, de a Tucsont választanám.

DSC03473

Üdv:

-Becsületesnepper-

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.