Valamit, ami nem BMW, de hátul hajt

2017.10.19. 10:38

Nem vagyok orákulum, nem ismerek minden autót, a véleményem szubjektív, személyes tapasztalataim, érzelmeim alapján alakul ki. Rossznak mondott autóból is van jó, jónak tartottból is akad elhanyagolt vacak. Csak egy nepper vagyok, nem próféta, én is tévedhetek.

Tisztelt István

Szeretnék egy megbízható hátsókerék-hajtású autót vásárolni. A keret kb. 1,5 millió lenne. BMW-t semmiféleképpen sem szeretnék, és az is jó lenne, ha Japánból származna. A 2000-es évjárat körüli manuális váltós Lexus is 200 felkeltette érdeklődésemet. Mi a véleménye erről, esetleg mit tudna még ajánlani?

Válaszát előre is köszönöm

Üdv, Gábor

Kedves Gábor!

A Lexus IS 200 nagyon jó autó, sokkal jobb, mint a BMW. Jobb a futóműve, váltója, szebben jár a motorja, pedig a hathengeres BMW motor is szépen jár. Az egyedüli baj vele, hogy szűk. Semmi mást nem tudok az IS 200 után ajánlani, innen minden lefelé van. A rozsdára kell figyelni, mert ezek az évjáratok már tudnak rohadni. A legnagyobb valószínűséggel a küszöbök hátsó végénél kezdődik a rozsdásodás.

IMG 2867

Üdv:

- Becsületesnepper -

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.