2017.10.21. 11:28

Nem vagyok orákulum, nem ismerek minden autót, a véleményem szubjektív, személyes tapasztalataim, érzelmeim alapján alakul ki. Rossznak mondott autóból is van jó, jónak tartottból is akad elhanyagolt vacak. Csak egy nepper vagyok, nem próféta, én is tévedhetek.

Tisztelt Nepperűző,

Párommal szeretnénk megvenni első autónkat 1 éven belül és szeretnénk egy környezetbarát/alacsony fogyasztású autót. Sokat olvastam utána, néztem videókat és 2 autóra tudtuk leszűkíteni második generációs Prius vagy Civic hybrid. Ez utóbbira kicsit rosszabb fogyasztást olvastam fórumokon mint a Priusra, de mivel japán mind a kettő gondolom túl sok baj nem igazán lehet velük motorilag, inkább rozsdásodásra kéne figyelni. 90%-ban városban lenne használva a maradék 10% országút/autópálya.

A keret átírással, és a szükséges javításokkal együtt 1,5-1,85 forint.

Köszönettel,

László

Kedves László!

Mindkettő hibrid megbízható, de a Toyota jobb, és tágasabb is. A Prius 5,1 litert, a Civic 5,7 litert fogyaszt a spritmonitor szerint, az én tapasztalatom szerint a Honda nem ennyivel, de többet fogyaszt. A feleségemnek is hibrid Jazze van, ugyanaz a hibridrendszer, mint ami Civic-ben van, és az 5,3-5,4-et fogyaszt.

ima 005

Üdv:

- Becsületesnepper -

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.