Hyundai-t a Honda után?

2018.02.20. 10:47

Nem vagyok orákulum, nem ismerek minden autót, a véleményem szubjektív, személyes tapasztalataim, érzelmeim alapján alakul ki. Rossznak mondott autóból is van jó, jónak tartottból is akad elhanyagolt vacak. Csak egy nepper vagyok, nem próféta, én is tévedhetek.

Jó napot Nepper, Jó napot Totalcar!

Véleményt szeretnék kérni az autóvásárlásommal kapcsolatban. 1 200 000 FT-ig lőttem be limitet és igazából két szedán Honda után vágyom a coupe-érzésre. Megnyerte a szívem a Hyundai Coupe (2003. 2.0 FX). Viszonylag keveset futottak az ismeretlenségük miatt.

A kérdésem az, hogyha engem nem zavar az, ha hátra nem igazán ül be ember, akkor jó választás lehet-e ez az autó? 3-4 évre tervezem, ezért mindenképp szép és kevesebbet (nem keveset, kevesebbet) futott modell érdekel. Ebben az árban ez meg is valósítható úgy érzem. Válaszát várom! (Szintén Honda b'zi)

Üdv: Krisztián

Kedves Krisztián!

Elég megbízható autó a Coupe, nem lesz vele sok baja. Rozsda azonban, mint minden ennyi idős autónál, itt is előfordulhat. Keveset adtak el belőle, sosem volt az utcakép része, talán ezért esik az emberek érdeklődésén kívülre, viszont ezért is olcsó. Különösebben nem érdekes autó, viszont meglepetésemre az ismeretlenségéhez képest elég sokan kerestek ilyet nálam. Érdemesebb a kétliterest venni inkább, a 2,7-es nem különösebben erős, kicsit orrtolósabb, és többet eszik jóval.

Üdv:

-Becsületesnepper-

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.