Régebbi Volvót szabad?

2018.08.20. 00:05

Nem vagyok orákulum, nem ismerek minden autót, a véleményem szubjektív, személyes tapasztalataim, érzelmeim alapján alakul ki. Rossznak mondott autóból is van jó, jónak tartottból is akad elhanyagolt vacak. Csak egy nepper vagyok, nem próféta, én is tévedhetek.

Tisztelt Totalcar szerkesztőség, tisztelt Nepperűző!

Azzal a fontos kérdéssel fordulnék önökhöz tanácsért, hogy egyetemistának, első sorban hosszabb utakra és nem városi használatra kellene egy autó, mivel Volvo-megszállott vagyok, így ebből a típusból választanék valami komfortosat, (más elől se zárkózom el teljesen) ami azért még fenntartható, de nem is túl lomha és azért még 2018-ban is vállalható formavilággal rendelkezik, és nem túl kicsi, és ami a legfontosabb: átírással, 0-ás szervizzel se menjen 550 ezer fölé.

Válaszukat előre is köszönöm: Mihály

Kedves Mihály!

A régebbi Volvók közül a 850-est javasolnám. A költség keretbe talán belefér, de én inkább egy kicsit még spórolnék, mert ha ennyire ki van centizve, akkor nem biztos, hogy bele fog férni egy nagy szervi z vagy egy közben kiderülő közepesen drága alkatrész. Sajnos ezek mára már elfogytak, de lehet még normálisat találni, csak ki kell várni. Én megpróbálnám a márkaklubokban, illetve a Facebook-csoportokban is.

volvo850t5 06

Üdv:

-Becsületesnepper-

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.