2018.09.28. 12:42

Nem vagyok orákulum, nem ismerek minden autót, a véleményem szubjektív, személyes tapasztalataim, érzelmeim alapján alakul ki. Rossznak mondott autóból is van jó, jónak tartottból is akad elhanyagolt vacak. Csak egy nepper vagyok, nem próféta, én is tévedhetek.

Tiszteletem!

Szeretném kikérni a véleményét az alábbi két típussal kapcsolatban.

- Audi A6 Allroad 2.7 T/3.0 TFSI

- Mercedes Benz R 280

Mindenképpen benzinest szeretnék, 2008-2012 évjárat közöttit. Pénzt nem írnék, mert szerintem eléggé leszűkítettem. Abban kérném a segítségét, hogy mégis melyiket ajánlaná jobban?

Motor, váltó, megbízhatóság, esetleg ha írna típushibát az ajánlottról... Sok sok ember mond ezt-azt, így hol egyik felé, hol másik felé billenik a mérleg pl. Audinál tripronic stb.. Rendszeres olvasója vagyok a Totalcarnak, de most írnom kellett, úgy éreztem, jobb megkérdezni profit.

Válaszát előre is köszönöm!

Üdv.: Roland

Kedves Roland!

Nekem az Audi közelebb áll a szívemhez, jobban a magaménak érzem az Audi formatervét, belsejét, de szerintem mindkettő jó amíg jó. Amikor meg rossz, akkor a világ összes pénzét el lehet rájuk költeni. Sajnos nem tudok a típushibákról írni, mert nincs velük semmi tapasztalatom, én úgy kerülöm ezeket, mint politikus a poligráfot.

Nem éppen éteri jelenség, de nem is akar az lenni
Nem éppen éteri jelenség, de nem is akar az lenni

Üdv:

-Becsületesnepper-

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.