Első autónak E39-et?

2018.11.08. 11:08

Nem vagyok orákulum, nem ismerek minden autót, a véleményem szubjektív, személyes tapasztalataim, érzelmeim alapján alakul ki. Rossznak mondott autóból is van jó, jónak tartottból is akad elhanyagolt vacak. Csak egy nepper vagyok, nem próféta, én is tévedhetek.

Tisztelt Becsületnepper!

Tudom sokan keresnek ilyesmivel, de nézve a korábbi előadásod, így gondoltam rákérdezek. Vásárolni szeretnék E39-et vegyes használatra. Az igazság szerint kitétel az hogy ne hagyjon ott lehetőleg sehol, benzines legyen, illetve ne egy rozsdakupacot sikerüljön vásárolni.

Gyakorlatilag 400.000-2.000.000 között vannak ezek a példányok, motortól felszereltségtől függően, így nem igazán tudom azt sem hogy mi a reális ára mondjuk egy max 2.5 benzines fl előtti/utáni modellnek. Nézegettem az E46-ot is de egyrészt kisebb, másrészt könnyebb talán belefutni egy lerúgott példányba.

A fő kérdésem az lenne, hogy mik a buktatók, hol nézhetem be nagyon, ha egy ilyen autót szeretnék, illetve mi az a reális ár amennyiért valóra válthatom az elképzelésemet.

Válaszod és segítséged előre is köszönöm!

Üdvözlettel: Péter

Kedves Péter!

Egymillió forint környékétől már lehet venni tényleg jókat. Én inkább a nagyobb 525, 528, 530-asokat keresném kézi váltóval. Egy automata váltó javítás már ezeknél is tud 500 ezer lenni, ami az autó értékéhez képest már elég rendes összeg. A rozsda az egyik komoly problémája ezeknek az autóknak. Ez jellemzően a géptető élén, küszöbökön, ajtók élein, emelési pontokon, tankajtó környékén fordul elő. Képekért kattints ide.

DSC08795

Üdv:

-Becsületesnepper-

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.