Megbízható dobozost

2020.08.30. 08:03

Nem vagyok orákulum, nem ismerek minden autót, a véleményem szubjektív, személyes tapasztalataim, érzelmeim alapján alakul ki. Rossznak mondott autóból is van jó, jónak tartottból is akad elhanyagolt vacak. Csak egy nepper vagyok, nem próféta, én is tévedhetek.

Kedves Nepperűző!

Szeretnék tanácsot kérni, hogy 5 (esetleg 7) személyes kisdobozos autóból melyik lenne az a megoldás, amivel a legkevesebb szívás van, amennyire lehet megbízható. Benzines és dízel is lehet, szüleimnek kellene, akiknek kell a hely, viszont sokat nem használják.

Nagyjából az 1-2 millió forintos sávban nézelődnénk.

Elsőre Citroen Berlingra vagy Mercedes Vianora gondoltam utánanézés alapján, de abszolút nyitott vagyok bármilyen más modellre.

köszönettel:

Győző

Kedves Győző!


A Citroen Berlingo teljesen jó. Ennek a másik PSA megfelelője a Peugeot Partner, a két autó szinte csak az emblémában különbözik. A Mercedes Viano a komoly rozsdásodási hajlama miatt a kevésbé ajánlható kategória nálam.

bk

Üdvözlettel:

-Becsületesnepper-

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.