Évi 50 ezer kilométerhez régebbi autót

2020.11.02. 12:56

Nem vagyok orákulum, nem ismerek minden autót, a véleményem szubjektív, személyes tapasztalataim, érzelmeim alapján alakul ki. Rossznak mondott autóból is van jó, jónak tartottból is akad elhanyagolt vacak. Csak egy nepper vagyok, nem próféta, én is tévedhetek.

Tisztelt Becsületesnepper.

Munkámból adódóan heti legalább 1000km-et vezetek. Volt egy 2001.1.4 vvti Corollám, most pedig egy 2002 Avensis Versóm, mindkettőnél a létező összes hiba előjött.

Azt szeretném megkérdezni hogy, milyen gépjárművet érdemes vásárolni 2003-2010 között, Ekkora futásteljesítményre, úgy hogy ne kelljen állandóan a szervizbe hordanom, csak a kopókat cserélni? Nem vagyok autórajongó, és 1 misinél többet nem is szívesen adnék ki autóra.

Remélem van valami ötlete.

Üdvözlettel, Gábor

Kedves Gábor!


Ha ennyit megy, az ön helyében egy VW csoportos 1.9-es TDI-t vennék. Leginkább a 131 lovas motorral szerelt változatokat keresném, mint például az Audi A3, Golf IV, Skoda Fabia RS, Seat Leon. Azokkal lehet rendesen tempózni, hosszú bennük a váltó, nem forognak sokat, emiatt nem is fogyasztanak sokat, és elég megbízhatóak. Persze nem szabad megfeledkezni a megfelelő karbantartásról.

jzjj

Üdvözlettel:

-Becsületesnepper-

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.