Suzuki Kizashit szabad?

2020.11.13. 09:43

Nem vagyok orákulum, nem ismerek minden autót, a véleményem szubjektív, személyes tapasztalataim, érzelmeim alapján alakul ki. Rossznak mondott autóból is van jó, jónak tartottból is akad elhanyagolt vacak. Csak egy nepper vagyok, nem próféta, én is tévedhetek.

Tisztelt Nepperűző

Autóvásárlás előtt állok a kiszemelt egy Suzuki Kizashi 2.4 cvt váltós összkerekes gépjármű.

Érdeklődnék, hogy ennél a típusnál mire kell oda figyelni a vásárlás során valamint Ön szerint mennyire megbízható a cvt váltó vagy esetleg az összkerék hajtásnál milyen probléma merülhet fel egy 120-130 ezer kilométert futott példányoknál?

Válaszát előre is köszönöm

Kedves Kérdező!


Annak idején, amikor a Suzuki piacra dobta a Kizashit, a piac nem tudta feldolgozni, hogy egy Suzuki szedánért alapáron 9,3 milliót kértek. Nem is ugrott az eladási listák élére, pedig az autó jó volt, de egy Suzuki embléma volt az elején, az pedig a magyar népléleknek a csóróságot és az olcsó autót jelentette akkor, és némelyeknek még most is. Pedig már akkor is túlhaladt ezen a Suzuki, ma meg már fényévekre van ettől.

kizashi-24

Évekkel később, amikor már szelidült az ára, és megjelent egy-két darab a használt piacon, több ismerősöm is vett magának egyet, és éveken ár használták megelégedetten. Mindenki arról számolt be, hogy mennyire jó autó, senkinek nem volt semmi problémája az autóval. A CVT-ben is, mint minden automatában cserélni kell időnként az olajat, a 4x4 hajtásban szintén, és az autó nem lesz hálátlan.


Üdvözlettel:

-Becsületesnepper-

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.