Az eladó nem hajlandó lejelenteni az adásvételt

2020.12.28. 09:17

Nem vagyok orákulum, nem ismerek minden autót, a véleményem szubjektív, személyes tapasztalataim, érzelmeim alapján alakul ki. Rossznak mondott autóból is van jó, jónak tartottból is akad elhanyagolt vacak. Csak egy nepper vagyok, nem próféta, én is tévedhetek.

Üdvözlöm! Laci vagyok!

Vázolom a szituációt! Vettem egy golf 2-es autót... papírjai közül a törzskönyv nem volt meg... adás-vételire rá lett biggyesztve hogy elveszett! Lejárt a 15 nap hogy ők bejelentsék az elveszés státuszát! Még a mai nap sem jelentették le! Így én nem tudom átíratni az autót! Folyamatosan hitegetnek, hogy mennek intézni az okmányirodába... de még semmi! A feljelentés gondolatával próbáltuk őket meggyőzni! Még eddig semmi sikerrel!

Az átíratáshoz szükséges csekkek időben be lettek fizetve, csak hát a másik fél, egyenlőre vírusra, betegségre, időpont rögzítésnek hiányára hivatkozva 11.08-tól 12.03-ig még nem történt semmi... folyamatosan kérnek, hogy haladék... de nekem is véges a türelmem! Az autó és a pénz visszacseréjéről hallani sem akarnak! Mit javasolnának? Már napok óta a törvényeket bújom! Műszaki van az autón! Remélem a példám tanulságul szolgál mások számara is! Várom mihamarabbi válaszukat.

Üdv, László

Kedves László!


Íratni kell ügyvéddel egy hivatalos felszólítást, arra majd reagálnak.


Üdvözlettel:

-Becsületesnepper-

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.