Hobbiautó négymillióért

2021.02.06. 23:31

Nem vagyok orákulum, nem ismerek minden autót, a véleményem szubjektív, személyes tapasztalataim, érzelmeim alapján alakul ki. Rossznak mondott autóból is van jó, jónak tartottból is akad elhanyagolt vacak. Csak egy nepper vagyok, nem próféta, én is tévedhetek.

Kedves István!

Magánjellegű csődhelyzet után, mondhatnám, hogy öröm az ürömben. Lehetőségem nyílott és szeretnék egy hobbi autót, depresszió kezelésére és talán arra is, hogy találjak jelenleg valamit ami boldoggá tenne. Olyan 4 millió lenne az az összeg amit erre tudok áldozni, a plusz költségek ismeretében ami ilyenkor esedékes.

Az elképzelés Coupé első sorban és valamilyen benzines erős motor. Nem napi használatban lenne arra van egy megbízható szívó benzines japán. Imádom az olasz autókat, főleg az Alfa Romeót, a Maserati nem az én súlycsoportom sajnos, a 2005-ös Mustang is bekerülhet a képbe de az alkatrész ellátás ott bonyolultabb. Azt pedig nem szeretném, hogy több legyen a leves mint a hús.

Német prémium rengeteg van az valahogy nem is igazán én vagyok. Nem pályázni szeretnék, annyira nem is vagyok profi. Inkább az élmény a hang, az érzés. Tudna esetleg segíteni pár tippel? Tudom, hogy elfoglalt és ez egy határozatlan ostoba üzenet lehet de mégis hálás lennék a válaszért.

Üdv: Egy lelkes nézője a csatornájának.

Kedves Kérdező!


Ha szereti az Alfa Romeót, akkor egy háromliteres GTV-t keresnék, ritka madár, de megéri kivárni, még befektetésnek is jó. A Honda Civic Type-R-ben van bugi, de ha talál egy Honda Integra Type-R-t, az még jobb, iszonyú jó vele menni, és csak drágább lesz folyamatosan. A Nissan 350Z szintén jó, de az inkább már négymillió felett van, de lehet szerencséje. Mazda MX 5-ösből már nagyon jókat lehet ennyiért venni.

j

Üdvözlettel:

-Becsületesnepper-

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.