2006-os Mégane-ba motorolaj

2007.06.29. 22:35
Melyik a legjobb választás?

Kedves Olajdoki!

2006 Október-ben vettem egy új Renault Megant 1.4 16V 98 lóerös motorral. Nagyon elégedtt vagyok vele. A kérdésem az lenne, hogy nemsokára viszem olajcserére, és hogy milyen olaj volna bele a legjobb. Az árat nem nézve! Miért van az, hogy a Renult cég csak az Elf olajat tanácsolja és isteniti? Tényleg jó? Ha van jobb olaj amit tanácsol akkor szivessen elfogadnám a tanácsát. Én személy szerint a Castrol olaj valamelyik jobb termékére gondoltam, de ha van jobb akkor azt szeretném bele! Én a legjobb olajak közül szeretnék választani, és az ár nem érdekel mert én az autómnak mindent megedok a legjobbakból!

Köszönöm:

Gábor

Kedves Gábor!

Ha nem akarja nézni az árat, akkor forduljon hozzám bizalommal, mert van az a szemtelenül drága olaj, amit eladok Magának egy szempillantás alatt. Ez csak egy gondolatébresztő volt, amivel arra akarok rámutatni, hogy a minőség nem feltétlenül jár együtt az arcpirítóan magas árral. Az ember igenis nézzen utána, hogy adott minőségben mi a legkedvezőbb árfekvés.

Az ELF olajok kiváló minőségű kenőanyagok, amiket a Renault gyári első feltöltésként is használ. Ezért van az, hogy a Renault kereskedő ezt "isteníti".

A Castrol hasonló minőséget képvisel a szakmában, az olajait bátran használhatja bárki típustól függetlenül.

Vásároljon SAE 5W-40 viszkozitású ACEA A3/B4 minőségű szintetikus olajat, forgalmazzák azt a Castrol, Elf, Mobil, Fuchs vagy bármilyen komoly olajtársaság logója alatt, és jót tesz az autójának.

Üdv:

Olajdoki