Top 20-as gyártók listája

2008.02.02. 11:07

Ellenőrzi valaki a minőséget?

Kedves Olajdoki!

Arra a 20 cégre lennék kíváncsi amiről írtál és hogy ki az aki a szívedhez a legközelebb áll. Milyen extrával? És ha jól értem, szerinted azt írnak a dobozra, amit akarnak? És ők 20-an is? Tán a szívedhez kőzel álló is? Szerinted ezt senki sem ellenőrzi, ez semmi felelőség vállalással nem jár? Én egyébként az útobbi időben francia gyártású olajjal autózom 3000/4l de ebben a minőségben 10000/4l is található a magyar olaj piacon. Szerinted az jobb?

Köszönöm:

Örmény

Kedves Örmény!

Márkák tekintetében, mint leírtam az előbb, kb. 20 olajtársaságot tartok a világ kenőanyag gyártásának krémjének. Hadd ne soroljam fel őket, a leveleimben ezen társaságok palettájáról válogatok.
A kedvencem rám tartozik, ezen a fórumon pártatlannak kell lenni, hogy ne kapjak percenként 100 ócsároló levelet más olajtársaságot kedvelő fanatikusoktól.

Neves cégek flakonján a valóságos bevizsgálási eredményeket tüntetik fel a gyártók, nem kell becsapástól félni. Kisebb, csomagoltató cégeket kissé hosszadalmas procedúra bármilyen bíróság elé citálni, ezért senki nem veszi a fáradságot.

Nem tudom mit használsz, és emiatt nem is tudom összehasonlítani más árúval, így véleményt sem alkothatok.

Üdv:

Olajdoki