Érdemes az internetről olajat rendelni?

2008.05.23. 18:23

95-ös, 1,4-es benzines Golf

Kedves Olajdoki!

Olvasgattam a korábbi hozzászólásokban a véleményét, de kiváncsi lennék, hogy szive szerint milyen olajat ajánlana a kocsimba. A vezetési stilusomról annyit, hogy szeretek pörgösen vezetni. Nem akarok valami olcsó löttyöt venni, mert nekem fontos a minöség! Egyébként a következö olajcserémet a motorgenerálra tervezem. Fötengyely köszörülés, forgó és nyugvó csapágyak cseréje! A dugattyú csere már megvolt! :-) Mostmár érti hogy mire gondolok... (ezeket persze nem az én hibámból cseréltük ki, hanem rossz bolt volt a gép)

Ha már megvan hogy milyen olajat rendelek, Ön szerint érdemes az OLAJSHOP.HU-ról rendelni?? VW Golf 3 1995, 1.4 benzin hengerenkénti injector, AEX-es motorkód.

Köszönöm:

Ákos

Kedves Ákos!

Valóban érdemes egy kicsit jobban a zsebedbe nyúlni, és komoly minőséget képviselő, szintetikus motorolajat önteni a motorba holmi olcsó lötty helyett, bár ilyeneket nem szoktam senkinek ajánlani.

A motor kissé viseletes állapota miatt az alábbi motorolajokat javasolom: Motul 300V Competition 15W-50, Castrol Edge Sport 10W-60, Total Quartz Racing 10W-50, Shell Helix Ultra Racing 10W-60.

Az olajshop is egy csatorna, ahol hozzá lehet jutni a kenőanyagokhoz, semmi különös intelem nem szükséges. Érdemes, ha jó akciót fogsz ki.

Üdv:

Olajdoki