Váltóolaj az automata Picantoba

2018.04.20. 15:53

Drága Doktor Úr!

A 2005-ös évjáratú 1.1-es benzines 64 pónis Kia Picanto automatikus váltójában esedékes az olaj csere. A helyi márkakereskedésben még nem hallottak ilyet és az árajánlat is késik. Van ugyan műhely amelyik vállalja, de ahogy Ön is írta nem egyszerű az eset. Mekkora költségekkel számolhatok egy tízes skálán 7-es 8-as minőségű olaj esetén? Kérem az olaj márkájának a kiválasztásában is segítsen!

Válaszát előre is megköszönve maradok tisztelettel József U. I.

Minden egyéb az ügyhöz kapcsolódó tanácsot szívesen veszek, illetve ha valami adatra szüksége van az autóról azonnal küldöm!

Kedves József!

Ebbe a váltóba JWS 3314 teljesítményszintű olaj való a váltóba, mint amilyen például a Castrol Transmax Z. Árral kapcsolatban én nem tudok segíteni, de a teljesítményszint és a termék alapján biztosan könnyebben kap ajánlatot.

Üdv, Olajdoki

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.