Kihúzzuk a bajból

2002.07.12. 15:52

A TanácSOS rovatban közlekedési szabálysértésekkel, balesetekkel és egyéb kellemetlen viszmajorok következményeivel segítünk megküzdeni.

Doktorunk, Jogászunk, Kárszakértőnk és Nepperűzőnk mellé új szolgáltatás érkezik. A TanácSOS rovatban közlekedési szabálysértésekkel, balesetekkel és egyéb kellemetlen viszmajorok következményeivel segítünk megküzdeni.

Szolgáltató partnerünk több éve tevékenykedik a területen, szakértőgárdája javarészt a rendőrség volt munkatársaiból verbuválódott, így hatékonyan tudnak segíteni önnek kimászni a kulimászból, akár önhibájából, akár balszerencse folytán került bele.

Áthajtott önön egy alvó kamionos? Elnézett egy jobbkezes utcát? Gyorshajtott netán? (ejnye). Kérjen tanácsot, segítünk. Sőt, ha ránk bízza, segítünk elintézni adminisztratív teendőit. Beadványokat írunk, szemlézünk, szakértői véleményt adunk.

Igyekszünk elsimítani minden problémáját, egyetlen kivétellel: ittas vezetéssel elvből nem foglalkozunk. Ha iszik, megissza a levét.

Tekintse meg induló anyagainkat, bemutatkozónkat, kérdezzen, intéztessen ügyet. Ha bajba kerül, forduljon hozzánk azonnal - minél előbb látunk munkához, annál jobbak az esélyei. És ne feledje: ha ártatlan, ne ismerjen be semmit.