Váltás világos nézetre

Teljes cikk

TotalARC 3 - Egy éjszaka Sirályszárnyas Zolival

2019.05.18. 12:51

Múlt héten megismerkedtetek Szavéri Zolival, aki Gyöngyösről a világ tetejére csavarozta fel magát. Zoli a HK Engineeringnél euro milliókba kerülő Mercedes 300 SL-eket szerel, sőt, ő a historic versenycsapat vezetője. Ebben az epizódban elkísértük Le Mansba, ahol végre rendesen megkergették az öreg sirályokat. Ha te még nem láttad az előző részt, és nem tartozol Zoli százezer rajongója közé, kezdd inkább azzal, hogy értsd, honnan hova vezetett az út.

Ha esetleg úgy érezted volna videónézés közben, hogy nagyon szeretnél te is eljutni a Le Mans Classicra (ez egészséges reakció ám), akkor szuper hírünk van: idén a verseny jön el hozzád. Júliusban a Hungaroring Classic egy az egyben ugyanezt hozza majd házhoz, és eszméletlen lesz. Gyere feltétlenül, mi is ott leszünk testületileg.

Új sorozatunk, a TotalARC egy emberekről szóló autósműsor. Ha ismersz olyan figurát, akit érdemes lenne meglátogatnunk, írj nekem a cikk felett a nevemre kattintva, vagy a Facebookon . A sorozat további epizódjait megnézheted itt a poszt alján, vagy a Totalcar Youtube-csatornáján. A legfrissebb adásokat a tévében a Viasat6-on találod, hétvégente reggel. Epizódpremier : vasárnap 8 körül.