Csak azért is olaszt vettem

2018.01.14. 09:56
51 hozzászólás

Az összes szomszéd, na meg a Lajos...

69975

Ez az autó maga a Lét elviselhetetlen könnyűsége. Most olvastam a Dharamsala Zeitung –ban, hogy a Dalai Láma négyszáz ilyet rendelt a szerzeteseinek. Mandala festegetés helyett fogják javítgatni őket, újra meg újra.

Nissan Sanyi 

40923

Hát, a történet egyszerű: megláttam, beleszerettem első látásra, vételnél pöcc-röffre indult hidegben, motorja szépen, halkan duruzsol, gázadásra mérgesen harapott. Na, innét már lesem tudtak volna beszélni róla...

A fekete virus...

69959

Két éve autóvásárlásra került a sor... mindenhonnan hallom, csak olaszt ne... Én tipikusan "csakazértis" ember vagyok. 1.9 TD Tipot vettem, imádtam, most jóapám hajtja. Tavaly nem is volt kérdés, hogy olasz lesz a következő is...

A nagyméretű megbízható futár autó

A kép illusztráció
A kép illusztráció

Az autót osztrákoknál vettem magánszemélytől, első tulajtól 180e km-el. Patent dízel motor azonnal és bármikor indult pöcc-röffre. Mivel osztráktól vettem, így sajnos jól meg is ette a só a kocsi alját, meg úgy minden részét. Lakatolással indult a történet és olajcserével.

Szürke szamár

A kép illusztráció
A kép illusztráció

Autópályán 100km-t mentem naponta. Elvileg ez ideális egy dízelnek. De 100 ezer után kicsit kihívásnak tekintettem azt, hogy vajon a Delphi rendszer a kezem alatt meddig fog menni. Mindenki szidta.

Korábbi merítések

Te mit választanál?
Porsche, Ferrari, Lamborghini, esetleg Rolls?
Zsákba macska francia módra
Szorgos olvasók frissítették tapasztalataikkal a Népítéletet. Van benne minden a franciától amerikaiig, közte egy kis némettel.