Nyárbúcsúztató Drift Fiesta Máriapócson!

2008.08.22. 11:11
Az idő telik, a nyár meg múlik. Ha lassan is, de közelít a tél, tessék még egyszer jól átitatni az orrnyálkahártyát füsttel és gumiszaggal – a hétvégén irány Máriapócs!

Lesz a tavalyinál még látványosabb streetfighter lángshow Kulman Miki és barátja jóvoltából. Ezen kívül lesz egy extrém bmx bemutató is, melyen nemzetközileg elismert bajnok srácok igyekeznek majd meggyőzni mindenkit arról, hogy nem csak négy kerékkel, hanem két kerékkel is lehet varázsolni. De a bmx-es fiúk (Beni, Ivánfi Balázs, Moharos Csaba, Újvári Boldizsár) biztosra mennek, hiszen a bmx-et egy mutatvány erejéig kombinálják majd a drifttel is. Hogy hogyan? Legyen meglepi.

Természetesen idén sem maradhat el a drift taxi, melyre futamról-futamra egyre nagyobb az érdeklődés. Ha még ez sem lenne elég, akkor lesz autó szépségverseny a Deviltuning jóvoltából, csajos autómosás és az RC Drifterek is összecsapnak majd!

De mindez még semmi. Máriapócson lesz a King of Europe Drift EB éjszakai futama is, mely kizárólag Magyarországon látható! Rengeteg ország drifterei (hollandok, csehek, szlovákok, szerbek, lengyelek) jelezték már, hogy ekkora buliból nem maradnak ki, és még a magyar drifterek sem riaszthatják el őket. A drift önmagában is egy látványos verseny, de mindez éjjel semmihez sem fogható élményt nyújt.

A várva várt éjszakai futam után azonban senki se térjen majd nyugovóra, hiszen hatalmas parti kezdődik dj-vel és koncertekkel! Fellép majd Akkezdet Phiai és NaTo & Simon a közkedvelt driftnótával és új szerzeményekkel.

Az sem titok, hogy a drifthétvége két napos. Augusztus 24-én tartják a Pro Liga következő versenyét és itt láthattok először nemzetek között zajló team drift versenyt!! A csapatok 3-5 autóból állnak majd, a megszokott szabályok szerint csúszkálnak majd egymás mellett, csak egy picit többen, mint az eddig megszokott volt.

Vasárnap a szokásos nagykanyar lefűzésére is rádurvítanak a rendezők, ugyanis a visszafordítónál lévő gumifalat kiveszik, és így azt az ívet egyben kell majd lefűzniük a versenyzőknek. Jól hangzik! Nem? És ha mindez még mindig nem lenne elég, akkor megleshetjük majd esetleg Varga Tamást „Pucit” is egy izgalmas tsuisoban. Az ellenfele? Az is legyen meglepetés!

Gyertek Ti is és bulizzatok velünk!