Lépj olajra velünk!

2008.08.08. 13:24
Tuningautók, épített motorok, repülők, helikopterek, hadi járművek, hőlégballonok, és egyéb járműkülönlegességek népesítik be egy hétvége erejéig az ország nyári fővárosát.

Idén először lesz Siófokon Verda Napok Fesztivál, melyen kicsiknek és nagyoknak egyaránt ott a helye. A fesztivál programját a szervezők úgy állították össze, hogy a minden korosztály köreiben méltán népszerű autós-motoros témát a lehető legérdekesebb műsorszámokkal, ritkaságokkal és egyedi járművekkel prezentálják. A kétnapos extrém szórakozást az említett járműcsodákon kívül a folyamatos programok, versenyek, látványosságok, egy 5000 négyzetméteres extrém játszópark, és maga Winkler Róbert garantálják.

A show közel, 100 000 m² területen fog zajlani. Számos neves fellépő, bemutatók, és koncertek gazdagítják a programkínálatot, úgy mint, Besenyei Péter, Vári Gyula, vagy a Talmácsi Team. Az épített vasakról a Carstyling és a Devils MC. gondoskodik.

A szervezők gondosan ügyeltek arra, hogy az extrém autós programok mellett szerepet kapjon a felelősségteljes viselkedés szemléltetése. Ezért a megelőzésre is gondolván kiemelt szerep jut a tűzoltóság, a motoros mentők, és a rendőrség balesetvédelemi és megelőzési bemutatóinak. Hangsúlyozván a felelősségviselés fontosságát, a szervezők társadalmi szerepvállalás gyanánt a jegybevétel 1 %-át a Motoros Mentő Alapítványnak ajánlják fel.

Egy biztos: ilyen még nem volt…

Helyszín: Siófok-Kiliti Repülőtér

Időpont: 2008 augusztus 9-10.

Bővebb információk: www.verdanapok.hu