Anett a Debreceni Egyetemről nálunk hirdetne

2010.12.17. 12:37 Módosítva: 2010.12.17. 13:42

Feladó: Anett

Címzett: Winkler Róbert

Dátum: 2010. december 17. 11:24

Tárgy: hirdetés

Tisztelt Winkler Róbert!

A Debreceni Egyetem kereskedelem és marketing szakára járok és marketingkommunikáció tantárgyból kaptunk egy olyan feladatot, hogy kampánytervet kell készítenünk. Ennek részeként újságokban kell hirdetnünk egy adott terméket. Nekem autót kell hirdetnem. Arról szeretnék érdeklődni, hogy az Önök magazinjánál, honlapján hogyan történik mindez. Ha például az Opel szeretné bemutatni egy új autóját egy két oldalas cikkben, akkor mennyit kell fizetni Önöknek a hirdetésért. Egy másik lehetőség lehetne az, ha a televíziós Totalcar című műsorban tesztelnék az autót. Ez esetben Önök hívják meg a műsorba az autót vagy az autógyártó cégnek kell felkeresnie Önöket valamennyi fizetség fejében.  Az információt természetesen bizalmasan kezelném. Segítségét előre is köszönöm!

Tisztelettel
Anett

Kedves Anett,

Igen, a végtelenségig korruptak vagyunk. Megfelelő fizetségért írunk kétoldalas cikket bármilyen autóról, és egy kis pénzért a tévéműsorunkba is bekerülhetne, már ha lenne tévéműsorunk. De kérlek, tényleg ne mondd el senkinek!

Elnézést a kis mókáért, sajnos nem tudtam kihagyni. Tehát jelen esetben a Totalcar.hu-n történő hirdetéshez a CEMP Sales House-t kéne megkeresned, mégpedig itt. Ahogy látod, a portfólió rovatban van még egy sor egyéb sajtótermék, melyek vállalatunkhoz tartoznak, így aztán hirdethetsz csak a Totalcaron, vagy vásárolhatsz különféle csomagokat is, amilyen például a Kia Venga kampánya volt. A részletekről, mármint nem a Kiáról, hanem a kampányról itt találhatsz még számodra érdekes részleteket.

Ezekhez azonban én már egyáltalán nem értek, mert a Totalcarnál hagyományosan elkülönül a szerkesztőség és az értékesítés, és ez így is van jól. Vannak persze egyéb nagyszerű együttműködési lehetőségek, támogathatsz például a sarkkörre tartó Csikós-expedíciókat, vagy akár az Autódoktor rovatot is. Illetve azt nem, mert annak van támogatója, de ha jól tudom, az Olajdoktor rovatban van most éppen egy kis üresedés. Ezekhez a dolgokhoz viszont ügyvezetőnkkel, Bende Tiborral kell felvenned a kapcsolatot, leginkább az emailt ajánlom, mert Tibby most épp otthon fekszik betegen, és a bende pont tibor kukac mail pont totalcar pont hu-n lehet neki jobbulást kívánni.

Üdvözlettel:
Winkler Róbert