"Ezzel a cikkel tönkre tedted az autó piacát"

2014.12.01. 17:41

Az újságíró mindig örül, ha cikkeivel sikerül felkapcsolni néhány lámpát néhány olvasó fejében. Ezúttal kicsit több történt, Jeep-tulajdonos, Jeep-szimpatizáns és megannyi "romlik a színvonal" meggyőződésú illető írt a múlt csütörtöki Grand Cherokee használt tesztem után. Örömmel vettem a hozzászólásokat, mégpedig az összeset. Íme egy levél az enyhébbek közül. Ebben nem neveznek "hazug tetű seggfejnek", ami, némelyek vallásos indulatait látva, nem kis dolog. Fogyasszák szeretettel! 

Feladó: János

Dátum: 2014. november 30. 22:50

Tárgy: Jeep Grand Cherokee

Címzett: Zách Dániel

Szia Dani!

Nagyon megbántottál a cikkel, mint minden autónak vannak hibái. Amikor megvettem, még nem tudtam. De most már tudom, igaz, hogy ez meg az szar rajta és nyeli a pénzt, jobbam mint a feleségem, de olyan érzés mintha egy tankban ülnél és ez egy gyerekkel megfizethetetlen. A Porsche gyerekkori álom, de nem adta ezt az érzést. Tudom, hogy nem vagyok jó gyerek, mert nem Bmw-m van, ami egyebként ha kölcsönhatásba lépnénk akkor elpusztulna és nem vagyok olyan VW buzi, mint a becsületes nepper, de miért kell fikázni ennyire egy autót. Járhatnék én is alapjáraton, mint a W. a Tehénnel, de inkább kövér pamacccsal elhuzok mellette. Te ezzel a cikkel tönkre tedted az autó piacát, gondolom a Bm.  is örúl neki, pedig amit ő árul az nem szar... Szerintem sok kényszer vállalkozó jár ilyen autóval, mert ez az első autóm smivel úgy autopályázom, hogy nem kell villogni, így emiatt egy picit izgulnék... Irtad, hogy inkább Porsche, én ez a kettő között gondolkodtam de kicsi utánna járás után kiderült, hogy az is egy kaki, de az Csirkéhez olcsóbb az alkatrész, ja és a városban nen 17 liter. Hallottál az elektromos hibákról, az elrohadó csövekről? Gondolom nem, mert csak a Német autó! Itt szeretném tisztázni, hogy nincs bajom a Bmw-vel és egyéb népautókkal, de vannak emberek akiknek más dolgok a fontosak.

Tény, hogy már cserélnem kellet az összes porlasztócsúcsot, de egy biztos, hogy a sztárolt márkakerskedés se jött rá a hibára. 37eFt. dea mezitlábas szerelők, azok igen. A Bárdinál 60eFt a porlasztó csúcs minden féle kedvezménnyel. Most a teljes futómű felújjítás folyik, de akkor is tudom, hogy a fiam biztonságban van.

Majd ha neked is lesz utódod akkor Te is ezek alapján fogsz dönteni...

Tudom, hogy nem fogod lehozni, de tud, hogy sok embert megbántottál és egy autó eladási piacát leromboltad.

Üdv: J.

Ps: két hónapja tulajdonos, előtte egy Explorer tulaja öt évig, de az a feleségemnek túl nagy volt, de soha semmi baja nem, volt, de gondolom az is kaki, mert nem német vagy japán. Van egy 20 éves első tulajos Galantom is, tehát tudom a külömbségeket...


Üdv: J.