2015.08.04. 12:37

Feladó: Marci

Tárgy: Óda a Totalcarhoz 

Címzett: Totalcar szerkesztőség

Tisztelt Totalcar szerkesztőség!

Először is köszönettel tartozom,a kezdetektől fogva lelkes nézőjük,olvasójuk és az Égéstér jóvoltából hallgatójuk vagyok és megannyi szórakoztató óra után anyagi előnyökkel is járt az önök hallgatása az első autóm megvásárlása végett,ami végül maga "racionalizmus" azaz 1.6-os vvt Avensis(t22) lett.

Hiszen az összes típushiba(gyújtáskapcsoló, kiégő izzó,nyekergő kormány)nem értek váratlanul és természetesen bekövetkeztek röviddel a vásárlás után,nem is különösebben lepődtem meg hiszen elfogadtam a talán 1. számú szabályukat azaz "állapotot vegyél" és rámentem a feltehetőleg nem visszaállított 298.000km-es futásteljesítményre. A szintúgy sokszor említett "lopásgátló sérülések" is fellelhetőek habár ennél típusnál talán a megjelenéséből fakadóan felesleges.

Az "autó értékének a 30%-át" is félretettem,ráköltöttem vásárlás után ennek a felét a kötelezően cserélendő szűrőkre stb. Eltelt egy év,a maradék pénzből pedig drága alsógatyákat és cipőket vettem kompenzálván az önérzetemet,hogy nem egy szétrohadt,anno prémium német luxusautót vettem,melyekkel valószínű jelentős pénisznövekedést éreztem volna,az ezzel járó hasonló méretű szopásokkal együtt. Az autó hihetetlenül jó,én vagyok a legboldogabb 24 éves toyotás,minden napot egy csodát élek meg vele 4 évnyi pécsi kerékpározás után.

Mindezt az féktelen boldogságot és felkészültséget önöknek köszönhetem legfőképpen az Égéstér rovatuknak. Mindazonáltal alig várom,hogy megvehessem a 159-es Alfámat és végre elkezdődjön a szopás az életemben,a pénisznövekedés,és hosszú szürke napok a buta, de szép barátnőmmel és a szervizek utáni hosszas párizsizással!

Köszönöm ezt a gondtalan évet,a következő szórakoztató évet a Totalcar szerkesztőségének a nép nevében!

Marci

Hajrá Marci, drukkolunk, hogy összejöjjön a 159-es!