Parkoló Parádé újratöltve!

2014.09.18. 18:05

Hahaha, azt hitted, hogy vége? Tévedés! Ahogy azt a nyár elején megígértük, úgy most ismét itt vagyunk és a Hungexpóval karöltve adunk neked helyet ahhoz, hogy találkozz mindenkivel, aki szereti az autókat/motorokat.

Az utóbbi hetekben-hónapokban egyre többen és többen kérdezik tőlünk, hogy mi_a_fene_történt és mikor lesz már ismét Parkoló Parádé. Nem gondoltuk, hogy a létező összes kommunikációs csatornánkat elárasztják majd a kérések, de kellemes meglepetés ez, mert örülünk, hogy tetszett.

Sokat gondolkodtunk a dátumon és áldjuk az eszünket, hogy nem az utóbbi napok valamelyik záporesős hétvégéjére terveztük be, hanem szeptember 27.-re. Akkor - kis szerencsével - megússzuk a zuhét, de ha le is szakad az ég, akkor sincs nagy baj, hiszen rossz idő esetére egy komplett pavilont kapunk. Az meg általában elég nagy helyet jelent hungexpóul.

Kell ennél több? Szombat délután, büfé is akad, illemhely minden korosztálynak, jut itt hely mindenkinek. Annak, aki autóval és aki motorral jön, de jöhet a bringás és a gyalogos is, jöjjenek a kicsik és az idősek, hogy kiélvezzük talán az utolsó napsugarak giccses csillanását a fényezésen, mielőtt végleg eltesszük télire a féltett autót.

14.00-tól gyülekezzünk az Albertirsai úton, a négyes kapunál, hogy aztán hat öt óra előtt úgy menjünk haza, hogy megint kaptunk valamit ingyen és bérmentve. Mert belépő - természetesen - ezúttal sincs. Pénzt költeni persze lehet, hiszen partnereink-barátaink hoznak sok érdekességes és mi is fejlesztettük a mozgó Totalcar shop-ot rendkívül hasznos új termékekkel, mint pl. ez:

Természetesen a sördrive nem lesz üres, telepakoljuk az Égéstér eddigi részeivel, így biztosítva órákon át tartó szórakozást az autós, taknyos-sötét téli estékre.

Ne feledjék: szeptember 27, Albertirsai út, IV. kapu, 14.00 - 17.00. A Parkoló Parádé ötödik felvonása csak önre, családjára és barátaira vár! Mi - autóbuzik - ott leszünk, ez biztos.