Beyoncé orosz terepjárót kap?

2011.12.23. 06:50

Jay-Z, a neves rapper állítólag olyan családi autót keres, amely tökéletes védelmet nyújtana neki, feleségének, és majdani gyermekeiknek. A legújabb pletykák szerint egy Dartz Prombront rendelt, amelyet néhány éve sikeresen dobtak be a köztudatba a bálna nemi szervéből készült kárpitozás ígéretével, de hamarosan filmsztárként is bemutatkozik egy banánköztársaság diktátorának járműveként.

Igaz, vagy sem a rapperről szóló hír, a Prombron kétségtelenül nagyon biztonságossá tehető. A Dartz többféle védelmi fokozattal is kínálja, a B2-es szinttől a B7+-ig – ez utóbbi háborús övezetekben is egész tisztességes védelmet nyújt. És az sem kétséges, hogy a cég szívesen venne még egy kis ingyenreklámot. Még az sem elképzelhetetlen, hogy ingyen készítenének egy Jay-Z kiadást, amelyet aztán jelentős felárral kínálhatnának mindenki másnak.

Ha így megy tovább, a Prombronnal megtörténhet az a csoda, ami eddig csak néhány autótípussal: olyasfajta jelkép lesz, mint a 70-es években a fehértetős rózsaszín Cadillac vagy a kilencvenesekben a Hummer H1-es. Ha nem is hízelgő, hogy egy jármű afféle gengszter-kellékké válik, de a Dartz megélhetését évekre biztosítaná.