2013.02.22. 11:15

Nem könnyű a popszakmában érvényesülni. Ahhoz, hogy valaki kitűnjön, már nem elég egy Lamborghini, Ferrari vagy Porsche. A szépség nem szempont, a lényeg, hogy egyedi legyen és feltűnő. Itt jön a képbe Will.I.Am a Black Eyed Peas-ből, aki élen jár az irányzatban. Korábban átépített DeLoreanje kapott komoly sajtóvisszhangot. Aztán az, ahogy elvitték. Hiába, egy amerikai rapsztár sem tehet meg bármit.

Bár ő minden fórumon azt hangoztatta, hogy az autót saját cége, az IAMAUTO építette, közben köztudott volt, hogy a West Coast Customs keze van a dologban. Az ő nevükhöz fűződik a rapper új kocsija is. Úgy tűnik, most sem ragaszkodnak modern technikához, sőt. A Morgan Aero 8-at idéző héj alatt egy 1958-as Volkswagen Bogár lapul. Az eredmény megint elég meglepőre sikerült.

Will.I.Am-nek bizonyára tetszik a járgány, különben nem fizetett volna még a DeLoreannél is 200 ezer dollárral többet, 900 ezret a Pimp My Ride házigazdáknak. Pedig az ár töredékéért vehetett volna Morgan Aero 8-at, ami valódi sportkocsi, míg az ovál-hátsóablakos Bogár szeretnivaló, de nagyon távol áll a komoly autóktól.

A hatalmas kerekek alá hatalmas féktárcsák is kerültek, de hogy indokoltak-e, vagy csak a látványos összképet erősítik, nem tudjuk. Hogy milyen motor-, váltó-, esetleg futómű-átalakításon esett át a top-choppolt Bogár, egyelőre titok, ahogyan az is, hány hangfal, monitor és egyéb parasztvakító kiegészítő került a bele. Mert biztosan került.

A képek egy része a http://jalopnik.com-ról származik