Mi marad a kocsiból, ha ráborul a dömper?

2014.03.28. 16:06

Szocsiban, a kedvelt orosz üdülővárosban, amely nemrég a Téli Olimpia helyszíne volt, történt a megdöbbentő eset. Az első pár másodpercben nem történik semmi, csupán áthalad egy Mitsubishi a képen, egy Toyota pedig leparkol. Aztán a Mitsubishi meglepő sebességgel, tolatva húz át a képen. Talán menekül valami elől? Hát persze. Nézzék.

Valószínű, hogy a lejtős utca egy felsőbb szakaszán szabadult el a dömper, és épp a kereszteződésig jutott. A fehér Corolla tulajdonosa nem járt jól – az autójára ráborult a teherkocsi, így abból nem maradt sokminden, amit még használni lehet a baleset után, mégis azon a napon született meg másodszor. Hogy miért? Nézzék meg, néhány másodperccel azelőtt kászálódott ki a kocsijából, és ez az életben maradást jelentette számára. Persze igazán akkor járt volna jól, ha két perccel később érkezik.

A képeken az is látható, hogy mi maradt az autóból, amely közvetlenül a dömper alá szorult. Senki ne gondolja, hogy egy mai személyautóval túl lehetne élni egy ilyen esetet – a négyajós, kompakt szedánt szabályosan a talaj szintjébe nyomta a teherautó. Belegondolni is ijesztő.