Már biztos: Clarkson marad az autóknál

2015.06.24. 14:36

Korábban az sem volt egyértelmű, hogy a kirúgott Top Gear trió együtt marad-e, illetve hogy autós műsorral folytatják-e. Úgy néz ki, mindkét kérdésre igen a válasz – legalábbis az alapján, amit a Sunday Times-nak nyilatkozott Jeremy Clarkson.

Ennél pontosabbat egyelőre nem mondott a pofozkodásért kirúgott műsorvezető, de egyes források szerint az elmúlt hónapokban tucatnyi csatornával tárgyaltak már egy saját autós műsor létrehozásáról, és eddig a Netflix a legvalószínűbb befutó. Állítólag a hivatalos bejelentés sincs messze, néhány héten belül várható, viszont úgy néz ki, az idén a Clarkson-Hammond-May trió nélkül telik az évad: a legmerészebb becslések szerint sem indulhat el az új műsor jövő március előtt, hisz a nulláról kell felépíteni az új produkciót.

Mindeközben a BBC-nél is igyekeznek feltámasztani a döglött lovat: a Top Gear új frontemberének megnyerték a nagyhangú rádiós-tévés műsorvezető Chris Evanst, aki állítólag már válogatásokat rendez lehetséges műsorvezetőtársak után kutatva.