Igazoltatás közben aludt el a tatabányai nő

2015.07.16. 16:03

A rendőröknek szerda késő este, Tatabánya egy forgalmas útján tűnt fel az autójával cikázó, piros lámpán áthajtó sofőr. Szerencséjére félreállították, máskülönben jó eséllyel az úton éri az álom. 

Fotó: Police.hu

Igazoltatása közben a nő közölte, hogy alkoholt nem fogyasztott, ugyanakkor több nyugtatót és altatót is bevett mielőtt volán mögé ült volna. A rendőrök azt még ellenőrizni tudták, hogy valóban nem ivott szeszesitalt, további kérdéseket azonban már nem tudtak feltenni neki, mert a járművezető elaludt - írja a Police.hu. A 45 éves tatabányai nőhöz ezután mentőt hívtak, majd a kórházban kivizsgálták. A Tatabányai Rendőrkapitányság az elkövetett szabályszegések miatt szabálysértési eljárásokat indított ellene.

Sok rémtörténetet hallani begyógyszerezett sofőrök mészárlásairól. A megnyújtott reakcióidő, a tompább reflexek egész biztosan nem a biztonságos közlekedést szolgálják. Ha nyugtatóval vezetne, ajánlott elolvasni a betegtájékoztatót, amin jelzik, ha a szer befolálysolja a járművezetést, gépkezelést.