Tényleg egy halom pusztuló Forma-1-es autót találtak?

2017.11.23. 08:56

Szép reggelt november 23-án, a Kelemenek, Feliciták, Kléliák és Kolumbánok neve napján. Ma 55 éve, hogy lezuhant a Malév IL-18-asa Párizsnál és ma 165 éve annak, hogy üzembe helyezték az első postaládát.

Mi pusztul itt?

Napok óta megy a pörgés szerte a neten, hogy tényleg egy halom ex-Forma-1-es autót találtak-e rozsdás-mohás-trélereken, valahol Franciaországban, vagy legalább félig kamu a dolog és ezek csak valamilyen bemutatóautók voltak anno. Megfejteni mi sem fogjuk a kérdést, inkább beraktuk ide a teljes galériát, aztán próbáljon rájönni mindenki maga. 

Szerintem ezek...

Hírsaláta

  • Ugyanazt az autót többször is eladta a gyöngyösi férfi, pedig nem is volt az övé, ráadásul a forgalomból is kivonták – a gyöngyösi csaló története a 444-en.
  • 57 millió ember adatait lopták el az Ubertől, a cég titokban 100 ezer dolláros váltságdíjat fizetett a zsaroló hackereknek – írja a Qubit. Még 2016 októberében történt az eset. Hackerek akkor az Uber ötven millió ügyfelének személyes adatait lopták el a cégtől, köztük emailcímeket, telefonszámokat, valamint további hétmillió Uber-sofőrről szereztek meg társadalombiztosítási számokat, bankkártyaadatokat, autóik rendszámait. Mint kiderült, az Uber ahelyett, hogy jelentette volna az esetet az illetékes hatóságnak, inkább váltságdíjat fizetett a zsarolóknak. A sztori bővebben a Qubit.hu-n.
uber-1000x600
  • Jean Todt maradhat az autósport első embere. Nincsen másik jelölt Jean Todt mellett a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) elnöki tisztségéért, így várhatóan harmadik ciklusát kezdheti meg a szervezet élén. A FIA honlapján jelentette be, hogy a 71 éves francia szakember adta be egyedüliként érvényes pályázatát a határidő lejártáig. Todt 2010 óta tölti be a tisztséget, második időszakát újraválasztását követően 2014-ben kezdte meg. A FIA december 8-án, párizsi ülésén dönt majd az elnöki pozícióról. (MTI)
  • Ukrán takarítókkal tömik ki a réseket a BKV garázsában – írja a 24.hu. A lap oknyomozó cikke szerint rejtőzködő cég segít alvállalkozóként a fővárosi buszok takarításában, de gondok vannak a fizetések folyósításával, így sorra új takarítókat állítanak be, köztük nagy számban ukrán állampolgárokat is. Az alvállalkozó homályos múltú cégekhez áll közel, de ezzel senki sem foglalkozik. A teljes cikket ide kattintva olvashatod.

A torlódás is lehet szép...

...egy kétszer hatsávos úton, éjszaka. Na meg persze kell hozzá egy jó perspektíva. Íme a Hálaadás estéje Los Angeles fölött az ilyenkor szokásos dugókkal. 

Videós blokk M1-es leállósávjában előző kamionnal

Kedden került a Győrben közlekedünk nevű YouTube-csatornára ennek a türelmetlen kamionosnak a mutatványa. 

A YouTube friss terméséből ajánljuk még ennek a floridai autóútra kényszerleszálló repülőnek a nehéz landolását: ide kattints

Kerüld el a dugót

Íme minden Hidegindító kötelező bútordarabja, a Waze jelenidejű közlekedéstérképe. Dugó- és balesetmentes utat mindenkinek!

Ennyi volt mára a Hidegindító. Rengeteg friss autós tartalomért irány a Totalcar címlapja.